“Kiváló minőség. A megbeszélt időpontban jöttek, a határidőket pontosan betartják. Az épület kivitelezése profi. A garázskapu és nyílászárók is hibátlanok.
Nekem sokat számít, hogy amikor még csak tervezgettem, hogy milyen garázst szeretnék, akkor is sok segítséget, ötletet és hasznos javaslatokat kaptam.
Maga a garázs összeállítása gyorsan (2 nap) alatt elkészült. Az átadást követően a területet tisztán adták át, még egy csikket sem hagytak el.
Őszintén ajánlom ezt a vállalkozást!”
T. Attila, Helvécia
Választott garázs: TP30

*

“Kedves Henriett! Kérem engedje meg, hogy elmondjam: le vagyok nyűgözve az építő csapat hatékonyságától, kedvességétől, profizmusától és attól a minőségtől, tiszta munkaterülettől, ahogy a hétfői napon dolgoztak. Látszik, hogy egy nagyon jó, összeszokott és jó hangulatú csapat az Önöké, és tényleg élmény volt nézni, ahogy a tökéletesen előkészített alapanyagból néhány óra alatt létrejött a kész épület! Azt külön köszönöm, hogy a kerítés kutya miatti lezárását is gyorsan és nagyon szépen oldották meg a munkatársai. Nagyon szívesen fogom Önöket ajánlani bárkinek, aki a szép garázsunkat látva magának is szeretne egy ilyet!

Munkájukhoz további sok sikert és jó egészséget kívánok!
Köszönettel!”
J. János, Szigethalom
Választott garázs: TL30

*

“Kedves Richárd! Szeretném megköszönni Neked is és a garázst felállító csapatnak is az együttműködést. A vevőnek fontos, hogy amit kap, az kiszámítható legyen költségben + időben + minőségben egyaránt: azt kapja a végén, amiben az elején megegyezik a szolgáltatóval. Nem volt olcsó (nekem legalábbis), viszont mindhárom vonatkozásban maximálisan megkaptam, amit vártam; a cég minden dolgozójától. Néhol még többet is. A telepítést végző fiúknak szóban már megköszöntem a munkájukat. De emellett fontos, hogy a munkaadóként is kapj visszajelzést: vevőként nagyon elégedett voltam a munkájukkal. Időben pontosan érkeztek, és pontosan végeztek a munkával, készségesek voltak, maradéktalanul eltakarítottak maguk után, és közben egy másodpercig sem éreztem azt, hogy összecsapták volna a munkát.
Csak így tovább, és még egyszer köszönöm!”
B. László, Mogyoród
Választott garázs: TP33 egyedi
*
“Köszönöm munkájukat, nagyon meg vagyok elégedve az épülettel, gyönyörű lett. Családtagjaim, ismerőseim is elismerően nyilatkoznak róla. Gratulálok az embereihez is, ebben a hidegben, hóesésben is megállás nélkül, hiba nélkül dolgoztak, igényes munkát végeztek.”
M. Csaba, Szombathely
Választott garázs: TP33

*
“Tisztelt igazgató úr ! Köszönjük szépen a mobilgarázsunkat,nagyon szép precíz munka végzés.Kollégák is nagyon precízek.”
H. Attila, Bábolna
Választott garázs: T30B
*
“Köszönjük a munkátokat! Nagyon elégedettek vagyunk a garázzsal/melléképülettel, pont olyan lett, mint amilyennek elképzeltük.
Jó kis csapatot sikerült összehoznotok, a srácok szorgalmasan dolgoztak a nagy melegben is.
Örülünk, hogy titeket bíztunk meg a munkával, bátran ajánlunk titeket másoknak is.”

M. Krisztián, Pér
Választott garázs: TP33

Szigetelt szendvicspanel garázsaink további választéka megtekinthető a http://www.szigeteltgarazs.hu/ oldalon!