Vevőink igényeihez igazodva vállaljuk egyedi mobilgarázsok és különböző egyedi méretű épületek gyártását és összeszerelését is.

Amennyiben az egyedi mobilgarázs mindössze méretében tér el egy standard típustól, akkor a standard épületek alapján négyzetméter áron kalkuláljuk. Így az egyedi méret önmagában nem jelent egyedi felárat.

Bizonyos keretek között a standard típusainktól eltérő elképzeléseket is megvalósítunk. Ilyenkor árajánlat alapján pontos árat számolunk Önnek és kérdés esetén teljeskörű felvilágosítást nyújtunk. Ebben az esetben ugyanis az árkalkulációk az elképzeléstől, tehát az egyedi igényektől függenek.

Szívesen fogadunk akár kézzel készített, akár már meglévő tervek alapján készült elképzelést, amelyet technológiánkhoz alkalmazkodva igyekszünk megvalósítani.

Csarnok méretű épületekkel sajnos nem foglalkozunk. Ilyen esetekben a szélesség/hosszúság és az ereszmagasság, ami egyedi épületeknél, egyedi mobilgarázsok esetében limitálhatja a lehetőségeket.

Statikailag egy garázs háromszöge a mi szerkezetünkkel 6,35 m széles tud lenni. Ilyen esetekben a keretállások tetszőleges hosszig bővíthetők. Olyan esetekben, amikor mindenképp szélesebb épületre van szükség, akkor azt szoktuk javasolni, hogy a tető 90 fokos elforgatásával (így tulajdonképpen a hossz lesz a háromszög szélessége), a szélesség is tetszőleges bővíthető.

Magasság szempontjából maximum a 2,5 m-es ereszmagasságot tudjuk kivitelezni. Bizonyos esetekben megoldható a 3 m is, de ez általában a garázs típusától és méretétől függ.

 

Szigetelt szendvicspanel garázsaink további választéka megtekinthető a http://www.szigeteltgarazs.hu/ oldalon!

Ajánlatkérés:

    Tárgy: Egyedi épület ajánlatkérés, érdeklődés